Europa Conference League

Σαββόπουλος: «Ψάχνει ταυτότητα με τα νέα πρόσωπα ο Άρης»

Το σχόλιο του Αλέξη Σαββόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά το 1-1 του Άρη στην έδρα της Αραράτ για το Conference League.

Στην ανάγκη να αλλάξει ο αγωνιστικός προσανατολισμός του Άρη, μετά το χθεσινό παιχνίδι με την Αραράτ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, στάθηκε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

«Δεν έχεις να κρατήσεις πολλά από τον χθεσινό Άρη, ήταν πολύ μέτρια η εμφάνισή του. Δεν έδειξε αγωνιστική ταυτότητα, χωρίς ξεκάθαρο αγωνιστικό προσανατολισμό. Δεν είδες σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο κάτι που μπορείς να κρατήσεις. Αν ο Άρης συναντούσε μία καλύτερη ομάδα, παρότι η Αραράτ είναι μία μέτρια, δεν μπόρεσε να δείξει καλά στοιχεία στην άμυνα, τη μεσαία γραμμή ή την επίθεση. Ούτε ένα δεκάλεπτο δεν άσκησε πίεση, για να ασκήσει τους αντίπαλους παίκτες. Πολλοί παίκτες είχαν κακό ματς, όπως και ο προπονητής», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Γενικά πρέπει να αλλάξει αρκετά πράγματα, το παραδέχονται όλοι, και έχει αρκετή δουλειά, αλλά και πάλι είναι μέσα για την πρόκριση, παρά αυτή την κακή εμφάνιση που έκανε στο χθεσινό ματς», πρόσθεσε και υπογράμμισε πως «με αυτή την εμφάνιση δεν κρύβονται τα προβλήματα, όπως θα συνέβαινε με μία επιβλητική νίκη, και τα προβλήματα θα έμπαιναν κάτω από το χαλάκι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x